keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis

2023. január 27.

Lelkigyakorlat gyerekvédelemben dolgozók számára Tahiban (SJC)

A gyermekvédelemben dolgozók számára meghirdetett lelkigyakorlatra szeretettel várunk mindenkit, aki érintett a témában és szeretne munkája során (még jobban) Krisztusba kapaszkodni.
Szeretnénk egymástól nyerni erőt a megosztásokban, hogy visszatérve a hétköznapokba megújult erővel tudjunk tovább úszni. Megerősödni a hitben és Jézusban, hogy Őt tudjuk adni oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. emberimeltosag.hu

Színes csodák - Művészetterápiás napok Tahiban (SJC)

Vincze Mónika szocioterapeuta, mentálhigiénés szakember vezetésével művészetterápiás napokra hívunk!
Ha színesebb napokra vágysz, szeretettel várlunk Téged a szellemi-lelki megújulást hozó örömteli napokra, ahol a művészet segítségével kivételes módon találkozhatsz önmagaddal.
A csoportban való részvétel nem igényel rajztudást, művészeti előképzettséget. A résztvevők a művészet eszközein keresztül fejezhetik ki belső lelki világukat. Az elkészült képeknek nem az esztétikai hatására, hanem a tartalmára figyelünk, és az alkotás folyamatát igyekszünk megragadni.
Hogy mire számíthatsz? Élményfestés akrillal, homokszórás gyertyafényben, zsírkréta rajz, színezés, kavicsfestés, zenére festés, alkotás a természetben, ujjfestés. A napi biztató gondolatok, beszélgetések, a séta és az örömteli alkotás mind segítik a megpróbáltatások feldolgozását, a magány oldását. A Duna parti séták, a megszentelt csendek és imák csendes csodákként lesznek veled.
Korhatár: nincs, maximális létszám 10 fő
Időtartam: a program péntek este 18.00 órai vacsorával kezdődik, és vasárnap 12.00 órás ebéddel ér véget.
Szeretettel várunk!

Hírek

100 éve született Szabó Marika vértanú testvérünk!

100 éve, 1923. február 1-jén született Szabó Marika vértanú testvérünk, akit 1945-ben – a tisztasága védelmében tett ellenállása közben – egy orosz katona ölt meg.

2023.02.02.