keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis

2023. március 5.

Töltődj fel! - Aktív pihenés NŐKNEK Tahiban (SJC)

Kísérő: Molnár Renáta Cor-Way® Renáta egészségprogram alapító - mentálhigiénés szakember, tanácsadó, tréner, személyi edző-tanár
8 órás program tartalma: Lelki feltöltődés és egészségápolás kombinációját alakítottuk ki új programunkban. Ötvözzük a mozgást és a pszichés energiák felszabadítását! Pozitív előjellel a kiégés folyamatára irányítjuk a figyelmet, előadásokkal, életvezetési tanácsadással színesítve, segítve a közös együttlétet.
Szorongás oldására beszélgetünk a nőket “lefárasztó” tapasztalatokról, és a feltöltődés hétköznapi lehetőségeiről. A természetben sétálva időt hagyunk a felfrissülésre és rövid bepillantást adunk a Cor-Way gyaloglás világába. A nap során megismerkedünk olyan gerinctornával, amit, mint jó gyakorlatot haza vihetünk a mindennapokra. Női csevegés-komolyan, nevetés, közös ebéd, kávézás, teázás.
Részvételi díj: 16 500 Ft, mely 2 részből áll:
1. 12 500 Ft/fő/8 óra szakmai program: 4 előadás, életvezetési tanácsadás, vezetett séta, 40 perc gerinctorna. A programhoz szükséges eszközöket biztosítjuk. Ezt az összeget a jelentkezést követően magánszemélyként kérjük, hogy 3 napon belül a megadott számlaszámra átutalni szíveskedjen. Cor-Way ajándékutalvány is beváltható.
2. 4000 Ft étkezés és teremhasználati díj. Ez az összeg a Szív Lelkigyakorlatos Ház részére kell befizetni. Ennek részleteiről és a praktikus felszerelésekről 7 nappal a program előtt levelet küldünk.
Szeretettel várunk Titeket 2023. március 5-én, vasárnap, délelőtt 9-től délután 5 óráig!

Hírek

100 éve született Szabó Marika vértanú testvérünk!

100 éve, 1923. február 1-jén született Szabó Marika vértanú testvérünk, akit 1945-ben – a tisztasága védelmében tett ellenállása közben – egy orosz katona ölt meg.

2023.02.02.