keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis

2023. június 9.

Töltődj fel! - Aktív pihenés NŐKNEK Tahiban (SJC)

Kísérő: Molnár Renáta Cor-Way® Renáta egészségprogram alapító - mentálhigiénés szakember, tanácsadó, tréner, személyi edző-tanár
Lelki feltöltődés és egészségápolás kombinációját alakítottuk ki új programunkban. Ötvözzük a mozgást és a pszichés energiák felszabadítását. Pozitív előjellel a kiégés folyamatára irányítjuk a figyelmet, rövid előadásokkal, életmód tanácsokkal színesítve a közös együttlétet.
Szorongás oldására beszélgetünk nőket "lefárasztó" tapasztalatokról, és a feltöltődés hétköznapi lehetőségeiről. Közösen keressük, mi pihenteti, kapcsolja ki, és tölti fel testünket-lelkünket. A természetben járva bepillantást adunk a Cor-Way sétakultúrába, és időt hagyunk a felfrissülésre. Megismerkedünk olyan gerinclazító és mobilizáló botos tornával, amit hazavihetünk a mindennapokra. Női csevegés-komolyan, DUNA-PARTY nevetés és közös kávézás, teázás, teljes ellátással.
Időpont: 2023. június 9-11. péntek 17:00 - vasárnap 14:00 -ig
Jelentkezés: bit.ly

Filmklub fiatal nőknek - Marie története (SJC)

Szeretsz jó filmeket nézni és ezekről beszélgetni? Ha igen, szeretettel várunk téged a fiatal nőknek szóló SJC filmklub alkalmaira, ahol régi barátunk, Lukácsy György filmesztéta vezetésével vitathatjuk meg egymással kérdéseinket, gondolatainkat. Amire még számíthatsz, az a közösségünkre jellemző nyitottság és kalandvágy, valamint filmek, melyekben öt női arc különböző életutakat és értékeket villant fel.
A közös péntek estéken jobban megismerheted magad, könnyebben megértheted a társadat, és Istenhez is közelebb kerülhetsz!
A filmklubot közösségünk hivatásgondozó csapata szervezi.
Helyszín: Budapest, Horánszky utca 14
Időpont: június 9, 19.00-22.00