keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis

2023. június 9.

Töltődj fel! - Aktív pihenés NŐKNEK Tahiban (SJC)

Kísérő: Molnár Renáta Cor-Way® Renáta egészségprogram alapító - mentálhigiénés szakember, tanácsadó, tréner, személyi edző-tanár
Lelki feltöltődés és egészségápolás kombinációját alakítottuk ki új programunkban. Ötvözzük a mozgást és a pszichés energiák felszabadítását. Pozitív előjellel a kiégés folyamatára irányítjuk a figyelmet, rövid előadásokkal, életmód tanácsokkal színesítve a közös együttlétet.
Szorongás oldására beszélgetünk nőket "lefárasztó" tapasztalatokról, és a feltöltődés hétköznapi lehetőségeiről. Közösen keressük, mi pihenteti, kapcsolja ki, és tölti fel testünket-lelkünket. A természetben járva bepillantást adunk a Cor-Way sétakultúrába, és időt hagyunk a felfrissülésre. Megismerkedünk olyan gerinclazító és mobilizáló botos tornával, amit hazavihetünk a mindennapokra. Női csevegés-komolyan, DUNA-PARTY nevetés és közös kávézás, teázás, teljes ellátással.
Időpont: 2023. június 9-11. péntek 17:00 - vasárnap 14:00 -ig
Jelentkezés: bit.ly

Hírek

100 éve született Szabó Marika vértanú testvérünk!

100 éve, 1923. február 1-jén született Szabó Marika vértanú testvérünk, akit 1945-ben – a tisztasága védelmében tett ellenállása közben – egy orosz katona ölt meg.

2023.02.02.