keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis

2023. október 7.

Igent mondok lelkinapok Tahiban (SJC)

“Az Úr veled van” Lk 1,28
Október 7-8 között személyes találkozásra, lelkinapra hívunk téged Tahiba, a Szív Lelkiségi Központba. A lelkinapok egyben ünnepnapok is: a Rózsafüzér Királynéjának ünnepe az imára indítja a szívünket, Magyarok Nagyasszonyának ünnepe pedig a Szűzanya oltalmazó pártfogására emeli tekintetünket.
Az együttlét során a résztvevő nőtársakkal korosztályos csoportbontásban (18-35 év, 35-60 év, 60+) veheted sorra a női lét ajándékait és küldetésedet a világban, megismerkedhetsz az Ignác-i szemlélődés gyakorlatával, egyéni imaidőben elcsendesedhetsz, vagy felkészülhetsz a szentgyónásra, szentmisére. A lelkinapon a csoportokat Balla Erika SJC, Suller Melinda SJC, Vincze Mónika és Békési Erika vezeti.
A kiscsoportos együttlét miatt korosztályonként 10-10-10 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Ha szeretnél a lelki hétvégén részt venni, az alábbi jelentkezési lapot legkésőbb szeptember 20-ig töltsd ki. Mivel a létszám korlátos, minél hamarabb érdemes jelentkezned. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni, válaszlevélben értesítünk a részletekről.
Jelentkezés: docs.google.com
Nagyon várjuk a találkozást!

Hírek

A teremtés időszaka, Teremtés hónapja - JSZTIO

Vancsó Ilona SJC, intézményi referens szeptember 5-én az Otthon ebédlőjében köszöntötte lakóinkat a Teremtés hónapja alkalmából.

2023.09.11.