keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis
Igent mondok lelkinapok Tahiban
Facebook

Igent mondok lelkinapok Tahiban

2023.09.08.

“Az Úr veled van” Lk 1,28

2023. október 7-8 között személyes találkozásra, lelkinapra hívunk téged Tahiba, a Szív Lelkiségi Központba. A lelkinapok egyben ünnepnapok is: a Rózsafüzér Királynéjának ünnepe az imára indítja a szívünket, Magyarok Nagyasszonyának ünnepe pedig a Szűzanya oltalmazó pártfogására emeli tekintetünket.

Az együttlét során a résztvevő nőtársakkal korosztályos csoportbontásban (18-35 év, 35-60 év, 60+) veheted sorra a női lét ajándékait és küldetésedet a világban, megismerkedhetsz az Ignác-i szemlélődés gyakorlatával, egyéni imaidőben elcsendesedhetsz, vagy felkészülhetsz a szentgyónásra, szentmisére. A lelkinapon a csoportokat Balla Erika SJC, Suller Melinda SJC, Vincze Mónika és Békési Erika vezeti.

A kiscsoportos együttlét miatt korosztályonként 10-10-10 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Ha szeretnél a lelki hétvégén részt venni, az alábbi jelentkezési lapot legkésőbb szeptember 20-ig töltsd ki. Mivel a létszám korlátos, minél hamarabb érdemes jelentkezned. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni, válaszlevélben értesítünk a részletekről.

 Jelentkezés: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfFBkbm.../viewform

Nagyon várjuk a találkozást!