keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis
Facebook

Jézus Szíve Társasága

Nyertes pályázatok - sjc.hu

2020.09.24.

A Jézus Szíve Társasága támogatást nyert személygépkocsi vásárlásához.

Jézus Szíve Társasága

Nyertes Pályázatok

 

2020. évben:
Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi kapcsolatokért felelős Államtitkársága és Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Egyházi támogatások osztálya EGYH-TAB-20 pályázatán
a Jézus Szíve Társasága 500.000 Ft támogatást nyert közösség építő programok szervezésére.
Az összeget női identitást és élethivatást tisztázó lelki programokra fordítottuk a Szív Lelkiségi Központban /Tahitótfalu, Villasor 7-9/.

2019. évben:
Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi kapcsolatokért felelős Államtitkársága és Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Egyházi támogatások osztálya EGYH-ESZK-19-0017 pályázatán A Jézus Szíve Társasága 1.956.500 Ft támogatást nyert személygépkocsi vásárlásához.
A Jézus Szíve Társasága Árpádházi Szent Margit Tanulmányi Háza fogja használni személygépkocsit: a rendi növendékek nevelése kapcsán, hivatásgondozói programok szervezéséhez, ifjúsági lelkigyakorlatok tartásához.
Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi kapcsolatokért felelős Államtitkársága és Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Egyházi támogatások osztálya EGYH-KCP-19-0715 pályázatán
a Jézus Szíve Társasága 450.000 Ft támogatást nyert közösség építő programok szervezésére.
Ezt az összeget fiatal nők értékkereső önismereti és élet hivatás kereső lelkigyakorlataira fordítottuk, melynek helyszíne a Szív Lelkiségi Központ /Tahitótfalu, Villasor 7-9/ volt.

2018. évben:
Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi kapcsolatokért felelős Államtitkársága és Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Egyházi támogatások osztálya EGYH-ESZK-18-0024 pályázatán sikeres elbírálásban részesültünk. A Jézus Szíve Társasága 1.850.000 Ft támogatást nyert személygépkocsi vásárlásához.
A rend vezetése a személygépkocsit a közösség szociális és hitéleti tevékenységének koordinálásához, vezetéséhez, az ország több településén végzett szolgálathoz használja.
Köszönjük támogatásukat!

Budapest, 2020. 09. 23.
 

                                                                                                              Suller Melinda Éva SJC
általános elöljáró

 

A dokumentum itt letölthető!

sjc.hu

Hírek

Isten éltesse névnapján a 101 éves Margit testvérünket – JSZTIO

Margit testvérünk – a számára oly kedves szent - Skóciai Szent Margit ünnepén tartja a névnapját.

2022.11.18.