keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis
Adventi imaalkalmak fiatal nőknek Budapesten
Facebook

Adventi imaalkalmak fiatal nőknek Budapesten

2022.11.15.

Négy adventi hétfőn át imára hívunk benneteket.

Sokféleképpen lehet készülni adventben az Úr eljövetelére. Mi imára, belső elcsendesedésre várunk minden olyan nőt, aki vágyakozik másokkal együtt az úton az isteni megerősítésre figyelve felfedezni az ajándékait.

Négy hétfőn át imára hívunk benneteket. A találkozások során lehetőség van egymással is megosztani a megtalált lelki kincseket, de a legfontosabb az, hogy az ajándék TE vagy. Örülünk, ha mind a négy alkalommal el tudsz jönni Tanulmányi házunkba Budapestre, a Bíró u. 10.-be, de ha csak egy vagy két este tudod szabaddá tenni magad, Isten akkor is hűségesen vár szerető jelenlétével. Ahhoz, hogy 19 órakor pontosan el tudjuk kezdeni, kérünk, hogy 18.45-re érkezz meg! Nagyjából 21 óráig leszünk együtt.

Kérünk, hogy ezen a linken: https://forms.gle/yeo5YCQS2gM9BxnL6 november 27-ig jelezd, amikor alkalmas neked és szívesen jönnél.

November 28. Vágyakozás – Készítsétek elő az Úr útját!

December 5. Úton együtt – Bátorság! Ne féljetek!

December 12. Isteni megerősítés – Kérj magadnak jelet!

December 19. Ajándék – Őbenne élet volt

Hírek

Szolgálom Istent és embertársaimat

A Jézus Szíve Társasága a feltámadás és az örök élet hitében búcsúzik Megyes Erzsébet SJC testvértől, akit 2023. október 29-én, életének 86., hivatásának 68. évében hazahívott a Mennyei Atya.

2023.11.09.