keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis
Élő rádióközvetítés a péceli Jézus Szíve Társasága Idősek Otthonából!
Facebook

Élő rádióközvetítés a péceli Jézus Szíve Társasága Idősek Otthonából!

2023.05.04.

Szeretettel adjuk hírül, hogy lakóink és munkatársaink nagy örömére a Mária Rádió újra rendszeresen, élőben közvetíti az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérét a péceli Jézus Szíve Társasága Idősek Otthonából!

 

A közös ima minden hónap második és utolsó csütörtökén 15 órakor kezdődik a kápolnában, melyre lakóink mellett szeretettel várjuk mindazokat, akik szívesen csatlakoznának. A következő alkalom várhatóan várhatóan május 11-én lesz. A közvetítés zavartalansága miatt kérjük a résztvevőket, pár perccel hamarabb érkezzenek!

Hálával és imával emlékezünk azokra az önkéntesekre - Gyöngyi, Mónika és Sándor -, akikkel évekkel ezelőtt együtt kezdtük a közvetítések sugárzását.

Hírek

Tahiban találkoztunk!

„Mária igenje rámutat arra, hogy fontos vagyok az Istennek. Felfedezhetem, hogy életem mások számára ajándék. … Pihenj meg egy-két napra Isten szeretetében, és engedd, hogy ez betöltse a szívedet!”- állt a meghívóban, mely lelkinapra hívta az Igent mondok lelkigyakorlatozókat. Nagy örömünkre a lelkigyakorlatos ház hétvégén megtelt…

2023.05.27.