keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis
Facebook

Jézus Szíve Társasága

Járványügyi ellenőrzés rendben talált mindent - JSZTIO

2020.04.23.

Április 22-én szerdán a gödöllői Népegészségügyi hatóság járványügyi ellenőrzést tartott otthonunkban.

Személyesen meggyőződtek, hogy mindenütt megfelelő a fertőtlenitőszer és a fertőtlenítés. Semmilyen hibát nem találtak, mindennel meg voltak elégedve. Személyesen kértem az ellenőrzésüket, hogy meg tudjam nyugtatni Önöket. 

Köszönöm munkatársaknak a szokottnál több munkát és nagyobb felelősségvállalást!

A kórházból visszatérő lakók egyszemélyes karaténban vannak két hétig. Ellátásuk rendben van, és nem tapasztaljuk, hogy virusuk lenne. Külön szárnyban a földszinten vannak elhelyezve.

Nemcsak a személyzet, hanem minden lakónk minennap kap tiszta új maszkot, melyet nekik is hordaniuk kell, ha kilépnek a szobájukból. 

Minden mozdítható lakónkat hétköznap kiviszik levegőzni, napozni. Az étlapot nyomon követhetik a honlapon, és láthatják, hogy kapnak zöldséget és gyümölcsöt.

Továbbra is bátoritom Önöket, főleg a demens lakók hozzátartozóit, hogy írjanak levelet és küldjenek magukról fényképet, unokák rajzokat. A levelet felolvassák és értelmezik nekik, a fényképet kiteszik a szobájukba. Higgyék el, felismerik a képeket, és örülnek neki. 

Csomagot, levelet lehet leadni a portán, de csak csomagolt élelmiszert fogadhatunk. Minden csomag két napig várakozik a portán, és kétszer fertőtlenítik, mielőtt átadják. Kérjük szépen ezt vegyék figyelembe a csomag összeállításakor. A hozzátartozó nevét is írják rá a csomagra. Köszönjük türelmüket!

 

2020. ápr. 23.            Suller Melinda SJC
                                       Fenntartó