keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis
Margit testvérünk 102 éves lett!
Facebook

Jézus Szíve Társasága

Margit testvérünk 102 éves lett!

2023.04.17.

Margit testvér egyidős a Társaságunkkal. Hálát adtunk érte az Úrnak!

A nagy napon a nővérekkel köszöntöttük őt, majd Húsvét hétfőn a testvérekkel együtt ünnepeltünk. De 102 év nem kis dolog, így az ünneplésnek itt még nem volt vége... A péceli idősotthon lakói szerdán locsolóbál keretében köszöntötték Margit testvért, ma délelőtt pedig Sarlós Imre alpolgármester úr és munkatársa, Szolnok Zsóka jöttek köszöntőbe.

Mindannyiunk számára példakép a 102 éves testvérünk derűs életszemlélete és őszinte istenhite. Ahogy az alpolgármester úr mondta: "Hosszú élete folyamán Isten mindig rámosolygott Margit testvérre, és mi most Isten mosolyát kapjuk vissza tőle."

Margit testvér nagyon boldog volt a 4 napos ünneplésben, és azt is nevetve viselte, hogy a bálon véletlenül felrázódott pezsgő bizony az ő ruháját sem kímélte... Elmondta, mekkora örömet okoznak neki a köszöntések és az a sok-sok szeretet, amelyet kap.

Isten áldjon Margit testvérünk még sok-sok mosolygós évvel! 

Hírek

Tahiban találkoztunk!

„Mária igenje rámutat arra, hogy fontos vagyok az Istennek. Felfedezhetem, hogy életem mások számára ajándék. … Pihenj meg egy-két napra Isten szeretetében, és engedd, hogy ez betöltse a szívedet!”- állt a meghívóban, mely lelkinapra hívta az Igent mondok lelkigyakorlatozókat. Nagy örömünkre a lelkigyakorlatos ház hétvégén megtelt…

2023.05.27.