keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis
Igent mondok - Záró szentmise 2023
Facebook

Igent mondok - Záró szentmise 2023

2023.05.23.

Kedves Lelkigyakorlatozónk!

Bár még messze a lelkigyakorlat vége, most egy picit mégis a közös út befejezésére szeretnénk irányítani a figyelmedet: a záró szentmisére, ami június 4-én Bodajkon lesz. 

Szeretettel várunk Magyarország egyik legrégebbi búcsújáró-helyére, a Mindenkor Segítő Szűz Mária-kegyhelyre (A kegyhely hivatalos honlapja)! A záró szentmise 11:30-kor kezdődik. Mórocz Tamás atya mutatja be, a zenei szolgálatot Danczi Mónika zenekara, a Hajnalvándor vállalta.

Legyen ez a vasárnap alkalom a hálaadásra, az ünnepre és a találkozásra! Hívunk téged, a lelkigyakorlatos csoportodat, családodat, barátaidat, ismerőseidet is! 

Kérdőívünkön kérjük jelezd, hogy személyesen vagy online tervezed-e a részvételt!

Ha személyesen csatlakozol hozzánk Bodajkon, akkor a következőkre számíthatsz:

  • A szentmise előtt és alatt lesz lehetőséged gyónni.
  • A templom közelében vannak mosdók.
  • Kisgyerekes családok számára a templom melletti szabadtéren – eső- és szélvédett árkádok alatt – lesznek ülőhelyek, ahonnan szintén követhető lesz a szentmise.
  • A persely-adományokat a bodajki kegyhely javára ajánljuk fel. 
  • A misét követően szeretettel ajánljuk a körbesétálást: Mórocz Tamás atya, bodajki plébános örömmel mesél a kegyhely nevezetességeiről.
  • A szentmisét követően szeretnénk, ha még egy kicsit együtt tudnánk maradni beszélgetni, megismerni egymást. Ha tehetitek, készüljetek egy kis finomsággal, süteménnyel, gyümölccsel, amit közösen elfogyaszthatunk.
  • A helyszínen Igent mondok gyertya, gyertyatartó, bögre, ékszerek és egyéb apróságok vásárlásával támogathatod a lelkigyakorlatot. A kerámiatárgyak értékét növeli, hogy megváltoztatott munkaképességű emberek készítették azokat, nagy szeretettel.

Ha nem tudsz személyesen velünk lenni, akkor a YouTube-csatornánkon élőben is követheted a közvetítést, vagy később is visszanézheted. 

Köszönjük nektek az eddigi adományokat, nagy segítséget jelentenek számunkra! A lelkigyakorlaton való részvétel ingyenes, számodra semmilyen költséggel sem jár. Mégis arra kérünk, ha teheted, támogasd a Szív Lelkiségi Központot – bármilyen összegű – adományoddal, hogy a következő években is megszervezhessük a lelkigyakorlatot.

Bankszámlaszám: 11742087-24281331, OTP Bank 

Közlemény: Adomány és az e-mail címed, amivel regisztráltál a lelkigyakorlatra 

Külföldről történő utaláshoz IBAN: HU41 1174 2087 2428 1331 0000 0000, BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB 

Többen jeleztétek, hogy nem ismeritek az Igent mondok Facebook oldalt. Szeretettel ajánljuk, kövessetek minket, mert a lelkigyakorlat kiegészítéseként színes és mély olvasnivaló tartalmakat, fotókat és aktív közösséget találhattok itt.

E-mailben az e-mail címen továbbra is várjuk leveleiteket.

Imával és a találkozást várva:

Balla Erika SJC, Tyukodi Beáta SJC, Jacsó Annamária, Szebedy Bolda és Békési Erika

 

Hírek

Tahiban találkoztunk!

„Mária igenje rámutat arra, hogy fontos vagyok az Istennek. Felfedezhetem, hogy életem mások számára ajándék. … Pihenj meg egy-két napra Isten szeretetében, és engedd, hogy ez betöltse a szívedet!”- állt a meghívóban, mely lelkinapra hívta az Igent mondok lelkigyakorlatozókat. Nagy örömünkre a lelkigyakorlatos ház hétvégén megtelt…

2023.05.27.