keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis
Igent mondok - Záró szentmise 2023
Facebook

Igent mondok - Záró szentmise 2023

2023.05.23.

Kedves Lelkigyakorlatozónk!

Bár még messze a lelkigyakorlat vége, most egy picit mégis a közös út befejezésére szeretnénk irányítani a figyelmedet: a záró szentmisére, ami június 4-én Bodajkon lesz. 

Szeretettel várunk Magyarország egyik legrégebbi búcsújáró-helyére, a Mindenkor Segítő Szűz Mária-kegyhelyre (A kegyhely hivatalos honlapja)! A záró szentmise 11:30-kor kezdődik. Mórocz Tamás atya mutatja be, a zenei szolgálatot Danczi Mónika zenekara, a Hajnalvándor vállalta.

Legyen ez a vasárnap alkalom a hálaadásra, az ünnepre és a találkozásra! Hívunk téged, a lelkigyakorlatos csoportodat, családodat, barátaidat, ismerőseidet is! 

Kérdőívünkön kérjük jelezd, hogy személyesen vagy online tervezed-e a részvételt!

Ha személyesen csatlakozol hozzánk Bodajkon, akkor a következőkre számíthatsz:

  • A szentmise előtt és alatt lesz lehetőséged gyónni.
  • A templom közelében vannak mosdók.
  • Kisgyerekes családok számára a templom melletti szabadtéren – eső- és szélvédett árkádok alatt – lesznek ülőhelyek, ahonnan szintén követhető lesz a szentmise.
  • A persely-adományokat a bodajki kegyhely javára ajánljuk fel. 
  • A misét követően szeretettel ajánljuk a körbesétálást: Mórocz Tamás atya, bodajki plébános örömmel mesél a kegyhely nevezetességeiről.
  • A szentmisét követően szeretnénk, ha még egy kicsit együtt tudnánk maradni beszélgetni, megismerni egymást. Ha tehetitek, készüljetek egy kis finomsággal, süteménnyel, gyümölccsel, amit közösen elfogyaszthatunk.
  • A helyszínen Igent mondok gyertya, gyertyatartó, bögre, ékszerek és egyéb apróságok vásárlásával támogathatod a lelkigyakorlatot. A kerámiatárgyak értékét növeli, hogy megváltoztatott munkaképességű emberek készítették azokat, nagy szeretettel.

Ha nem tudsz személyesen velünk lenni, akkor a YouTube-csatornánkon élőben is követheted a közvetítést, vagy később is visszanézheted. 

Köszönjük nektek az eddigi adományokat, nagy segítséget jelentenek számunkra! A lelkigyakorlaton való részvétel ingyenes, számodra semmilyen költséggel sem jár. Mégis arra kérünk, ha teheted, támogasd a Szív Lelkiségi Központot – bármilyen összegű – adományoddal, hogy a következő években is megszervezhessük a lelkigyakorlatot.

Bankszámlaszám: 11742087-24281331, OTP Bank 

Közlemény: Adomány és az e-mail címed, amivel regisztráltál a lelkigyakorlatra 

Külföldről történő utaláshoz IBAN: HU41 1174 2087 2428 1331 0000 0000, BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB 

Többen jeleztétek, hogy nem ismeritek az Igent mondok Facebook oldalt. Szeretettel ajánljuk, kövessetek minket, mert a lelkigyakorlat kiegészítéseként színes és mély olvasnivaló tartalmakat, fotókat és aktív közösséget találhattok itt.

E-mailben az e-mail címen továbbra is várjuk leveleiteket.

Imával és a találkozást várva:

Balla Erika SJC, Tyukodi Beáta SJC, Jacsó Annamária, Szebedy Bolda és Békési Erika