keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis
Imádkozzunk együtt a kárpátaljai nőkért és családjaikért!
Facebook

Imádkozzunk együtt a kárpátaljai nőkért és családjaikért!

2023.04.20.

Az Igent mondok lelkigyakorlat kapcsán nem hagyhatjuk szó nélkül azt a lelki közösséget, amit a közös imával, egymásra gondolással mi, mindannyian - igentmondokosok - együtt alkotunk. Szomorúan, de annál nagyobb reménnyel osztjuk meg veletek egyik Kárpátaljai lelkigyakorlatozónk, Kriszti sorait. Reményünk az, hogy ha minél többen hordozzuk őt - és a hasonló nehézségekkel küszködőket - imában, ezzel valamennyire a segítségükre lehetünk.

"Jó érzés, hogy sokan gondoltok ránk és imádkoztok értünk. A körülményekhez képest jól vagyunk. A fiaink Istennek hála biztonságban vannak, de a férjem itthon van. Nagyon félünk, hogy el ne kapják, mert vadásznak a férfiakra. Imádkozunk és hisszük, hogy Isten megvédi. ... Nagyon elszomorit, hogy szinte üres a falu. Csak idősek, gyerekek és nők vannak itthon. Szétszakadt családok. Ez nagyon megviseli az embereket. És a legszomorúbb, hogy nem látni a végét ennek az őrültnek. Ezért is örülök ennek a lelkigyakorlatnak."

Isten áldjon Titeket Viki! 

Reméljük, sok kárpátaljai magyar nőhöz eljut a lelkigyakorlat híre, nagyon örülünk, ha a közös imákkal legalább egy icipicit segíthetünk nektek!

https://www.sjc.hu/igent-mondok-noi-lelkigyakorlat-2023

Hírek

Tahiban találkoztunk!

„Mária igenje rámutat arra, hogy fontos vagyok az Istennek. Felfedezhetem, hogy életem mások számára ajándék. … Pihenj meg egy-két napra Isten szeretetében, és engedd, hogy ez betöltse a szívedet!”- állt a meghívóban, mely lelkinapra hívta az Igent mondok lelkigyakorlatozókat. Nagy örömünkre a lelkigyakorlatos ház hétvégén megtelt…

2023.05.27.