keresés YouTube Facebook Instagram
női apostoli élet társasága
Jézus Szíve Társasága Societas Jesu Cordis

Igent mondok női lelkigyakorlat

30 napos online női lelkigyakorlat a Jézus Szíve Társasága szervezésében májusban. Mária életének szemlélésével Igent mondok arra az életre, amit Istentől kaptam.

2023.03.24.

Lelkinapok és találkozás Tahiban

“Mária igenje rámutat arra, hogy fontos vagyok az Istennek. Felfedezhetem, hogy életem mások számára ajándék. … Pihenj meg egy-két napra Isten szeretetében, és engedd, hogy ez betöltse a szívedet!” Személyes találkozásra, lelkinapra hívjuk a lelkigyakorlatozóinkat és a kisközösségek, csoportok vezetőeit május 20-21-ére Tahiba, a Szív Lelkiségi Központba.

2023.05.12.

Nem kaptam meg a napi levelet. Mit tehetek?

Segítünk, ha nem találod a lelkigyakorlatos anyagot! Röviden leírtok, hogy mit tehetsz.

2023.05.01.

A lelkigyakorlat napi anyagai 2023

Az idősebb vagy a virtuális térben kevésbé otthonosan mozgó lelkigyakorlatozóinknak elkészítettük a napi anyagok nyomtatható verzióját.

2023.04.22.

Csatlakozz egy kiscsoporthoz!

Mária életének egyik fontos pillanata volt, amikor örömében Erzsébethez sietett, hogy megossza vele élményét és segítsen neki. Nem maradt egyedül, hanem egy barátjához, nőtársához fordult, akivel közösen élték meg a gyermekvárás időszakát.

2023.04.05.

Te kihez tudnád eljuttatni a lelkigyakorlat hírét?

Segítsetek nekünk! Nyomtassatok plakátot és/vagy szórólapot, és tegyétek ki ezeket a templomba, közösségi helyiségbe, iskolába!

2023.04.14.

Nem csak egyféleképpen imádkozhatsz!

Mária életének eseményei mentén bevezető gondolatok, szentírási részletek, képek és zenék, valamint ösztönző gyakorlatok segítségével imádkozhatsz.

2022.03.16.

Ismerd meg a lelkigyakorlat szervezőit

Az örömteli fénykép a 2022-es záró szentmisén készült Bodajkon, Tyukodi Beáta SJC sajnos nem tudott velünk ünnepelni, így őt nem láthatjátok a képen. A kép szereplői balról jobbra: Békés Erika, Szebedy Bolda, Suller Melinda SJC, Jacsó Annamária.

2023.03.24.

Az igazi szabadság az igenekben rejlik!

Május 8-án a Jézus Szíve Társasága lelkinapot tartott Tahiban. A fókusz az Igent mondok női lelkigyakorlat élményein és az imaéleten volt.

2022.05.10.